11.06.15 г.

Да Купиш Евтин или Скъп сайт в България?

Нещо, което ми прави впечатление, е че все още има уеб студия напред в резултатите на google, които предлагат много ниско визуално качество на своята продукция компенсирайки с приемливо ниска цена. От познати, знам че същите имат и доста клиенти. Нима има още хора с бизнес, които са готови да платят за сайт и да не се замислят какъв негативен ефект би имало посещаването му от потенциален клиент?! В случая говоря за сайт, за който фирма плаща над 130лв. за снимка с малко текст вляво или дясно. Разгледах портфолиото на тези конкурентни фирми и се убедих с очите си, че в страната има доста хора нуждаещи се от сайт без да знаят как да се сдобият с качествена визия за него. Самото предлагане на нашия уеб пазар има ниско качество. Има и студия, които предлагат модерна визия, но често заради невъзможността да рационализират работния процес биват принудени да искат несериозно високи суми, които неинформираните клиенти разбира се плащат, често и подведени от опита на самата фирма.

Така че, кoе е по-правилното решение » да купим евтин сайт с ниско качество или скъп с добро качество, когато не се нуждаем от много сложен тип сайт - с галерия, страница с услуги, представителна страница и контактна форма например. Отговорът е, евтин сайт с високо качество, върху който лесно да може да се надгражда. Подобни сайтове започнахме да предлагаме в началото на 2014г като развиваме каталога всеки ден. Можете да разгледате ориентировъчна част от сайтовете налични в нашата база тук - купи сайт



Уеб сайтовете, които предлагаме са готови за ползване - към цената им от 120лв. са включени промяна на текст, изображения, визуални и структурни корекции като разместване и премахване на полета и т.н. Финално вие получавате готов за ползване сайт, който да може да представя вас или вашия бизнес по един имиджов начин в интернет. Причината поради, която реших да предложа на българския пазар най-ниската цена съчетана с най-високото естетическо качество на продукцията е, че забелязвам, как често незапознати клиенти биват излишно одирани финансово като за платеното не само, че се сдобиват с остаряла визия ами и тя вреди на имиджа им. Не е правилно да се възползваш от незнанието на хората, а в уеб бизнеса дори го правят и с оптимизацията. Изхождайки от това, че сайтът е нашето лице в интернет - смятам, че когато купиш един сайт, той трябва да умее да помага, а не да пречи в това, за което е взет. Качеството е от значение и ако не го предлагаш, то само вредиш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар